Categorieën
#geocaching Throwback Thursday

Throwback Thursday: 31 augustus 2012

Elke donderdag – Throwback Thursday – verschijnt hier een verslag online uit het roemruchte geocachingverleden van de Heideroosjes.

Vandaag gaan we terug naar 31 augustus 2012

2012 was het jaar waarin we op elke datum minstens een found probeerden te krijgen, o de kalender op ons geocachingprofiel helemaal gevuld te krijgen. Anke en Guy hadden beloofd om vandaag een cache te gaan doen en dat deden ze ook. Maar omdat mijn eigen plannen voor de dag werden gewijzigd, deed ik er ook eentje, dus zo hadden we er twee.

Het verslag:

 1. Parkenroute Tilburg – Stuivesantplein
 • Maker: Edithb en co2
 • Type: Traditional
 • Heideroosjes: Anke en Guy
 • Gevonden op: 31 augustus 2012
 • Plaats: Tilburg
 1. Heilig Hart
 • Maker: EAM Team
 • Type: Traditional
 • Heideroosjes: Maartje
 • HaJaMaToJo: Hannie
 • Gevonden op: 31 augustus 2012
 • Plaats: Den Bosch

Eigenlijk zouden mijn moeder en ik vandaag naar de Efteling aan, maar de regen viel met bakken uit de lucht, dus hebben we dat plan laten vallen. In plaats daarvan besloten we te gaan shoppen in Den Bosch.

Voordat mijn moeder mij op kwam halen met de auto, had ik gekeken of er nog een cache in het centrum van Den Bosch lag. Op eentje na hadden we daar alles al gedaan, dus voor de zekerheid laadde ik die ene nog maar in. De cachenaam klonk niet erg aantrekkelijk, Heilig Hart, maar voor een datumfound had ik wel wat over, ik wist namelijk niet helemaal zeker of Anke en Guy wel echt een cache zouden gaan doen vandaag, met dit rotweer.

Het winkeldagje begon in de stromende regen, maar naarmate de dag vorderde klaarde het weer op. Op een bepaald moment waren we nog maar 450 meter van de cache af, dus mijn moeder stemde er in toe om er naartoe te lopen. Het was nog wel wat verder, omdat er water op de route lag en we naar een brug moesten lopen. De cache zelf was snel gevonden.

 

Later bleek dat Anke en Guy toch ook een cache hadden gelogd die dag, een parkje in Tilburg. Het had hun heel veel moeite gekost, want Anke was haar GPS vergeten en ze hadden het dus op moeten lossen met Ankes telefoon, maar die was niet zo nauwkeurig. Ze vonden het dus niet zo leuk dat ik ook een datumfound had, maar goed, uiteindelijk hadden we er dus twee.

Wat ik hier op 31 augustus 2017 nog aan toe te voegen heb:

Ondanks dat 31 augustus hartje zomer zou moeten zijn, is het blijkbaar vaak slecht weer op deze dag, want we hebben slechts 2x op deze datum caches gedaan. Ik weet inderdaad nog dat de regen toen met bakken uit de lucht viel, terwijl er schilders zouden komen om de buitenkant van het complex te schilderen, waar ik toen in woonde. Volgens mij is dat toen ook niet doorgegaan.

 

Één reactie op “Throwback Thursday: 31 augustus 2012”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s