Categorieën
#geocaching Throwback Thursday

Throwback Thursday: 21 september 2012

Elke donderdag – Throwback Thursday – verschijnt hier een verslag online uit het roemruchte geocachingverleden van de Heideroosjes.

Vandaag gaan we terug naar 21 september 2012

Deze dag was ik een beetje wanhopig om het Kalenderplan 2012 te kunnen volbrengen. Ik moest een cache vinden op de terugweg van werk (toen nog Safaripark Beekse Bergen) naar huis en wilde ook nog naar de kanotraining. Of het gelukt is lees je hieronder:

Het verslag:

  1. Wilhelminakanaal 7 – brug dr. Deelenlaan
  • Maker: Orteeltjes.nl
  • Type: Traditional
  • Heideroosjes: Maartje
  • Gevonden op: 21 september 2012
  • Plaats: Tilburg

En alweer een datum van het kalenderplan die gevuld moest worden, september had er nog best veel (6 dagen in totaal). Een datum op een dag die niet echt goed uitkwam: een vrijdag. Ik moest werken en Anke moest ook werken en het was mooi weer, dus eigenlijk wilde ik graag naar de kanotraining. Dus moest het een cache worden die ik op de terugweg van werk naar huis kon doen en die niet al teveel moeite of omfietsen zou kosten. Ik bedelde bij mijn moeder de oplossing van de korte multi Brugwachter los, zodat ik al het stapeltellen (je moest een compleet gedicht stapeltellen en ik had toen nog geen tooltjes daarvoor) niet zelf hoefde te doen.

Het was toch nog 1,5 km langs het kanaal af fietsen. En op de plaats van bestemming aangekomen gebeurde mijn nachtmerrie van het datum-cachen: ik kon de cache niet vinden. Ik probeerde mijn moeder te bereiken voor een hint, maar die nam niet op.

De dichtstbijzijnde cache waarvan ik zeker wist dat we die nog niet gevonden hadden lag 2 kilometer verderop. Er was nog een parkje dichterbij, maar ik meende dat Anke en Guy die al gedaan hadden. Dan toch maar die kanalen-cache. In 2010 hebben we al heel die serie langs het Wilhelmina-kanaal gedaan, maar dit jaar was er een nieuwe bij gekomen. Ik wist van 2010 nog wel dat deze caches allemaal makkelijk te vinden zijn. Dat was met deze gelukkig ook het geval, dus de opluchting was groot toen ik onze naam op het logrolletje kon schrijven. Ondertussen was ik een heel eind afgedwaald van mijn route en ik moest nog helemaal terug. En eigenlijk ook nog om 20 uur in mijn kano zitten. Nou, het is me allemaal gelukt. Ik ben naar huis gefietst, heb nog snel iets kunnen eten en ben daarna meteen naar de kanovereniging gegaan. Ik zat op tijd in mijn kano en de kanotraining was nog leuk ook.

Maar dit was wel de datum-found die tot nu toe de meeste moeite heeft gekost. Pfft, nog 12 data te gaan.

Wat ik hier op 21 september 2017 nog aan toe te voegen heb:

Het Kalenderplan 2012 is uiteindelijk gelukt, dus alle moeite was niet voor niets. Ondertussen staan alle data op minstens 2 founds en probeer ik ze op minstens 3 founds te krijgen. Een langdurig project, sommige data zijn gewoon lastig. 21 september hoort daar niet meer bij, want die kreeg in de jaren daarna genoeg founds.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s