Categorieën
Day Zero Project

Day Zero Project: Hoe gaat het? Funny Things

En dan is er natuurlijk nog mijn Day Zero Project. Dat loopt nog heel 2018 door en ook nog het grootste gedeelte van 2019. 1000 dagen zijn niet zomaar voorbij, natuurlijk. Het betekent echter ook dat er al ruim een derde van de tijd om is.

In 2017 heb ik enkele doelen vervuld, zijn veel doelen lopende en zijn er ook een paar doelen die niet meer gaan lukken. Ook heb ik besloten om een paar doelen aan te gaan passen, omdat ik die veel te hoog heb ingezet.

Wegens tijdgebrek heb ik in 2017 veel te weinig updates over mijn Day Zero Project geschreven. Daarom de komende weken per categorie een update over het hoe en wat. Daarnaast komen er deze maand enkele blogs naar aanleiding van vervulde doelen online.

Vandaag de categorie Funny Things

Acht doelen, nummertje 83 t/m 90 over dingen die mij grappig leken om een keertje te doen.

Funny Things

83. Meedoen met een Photography Scavenenger Hunt (kan ook op Instagram)

84. 10 kaarten versturen met Postcrossing

85. Domino D-Day doen met mijn enorme voorraad dominosteentjes van vroeger

86. Zoek een sidekick in de vorm van een plastic poppetje dat op zoveel mogelijk activiteiten met je meegaat en geef deze sidekick ook ruimte op je blog.

87. Gedraag je een dag als toerist in je eigen woonplaats – Oisterwijk

88. Ga een dag ergens op een markt staan om spullen te verkopen

89. Maak een puzzel van 1000 stukjes (puzzel is al uitgezocht)

90. 5 DIY-projecten voltooien

Volbracht, het groene doel:

  • In de dagen rondom Kerstmis maakte ik een puzzel van 1000 stukjes. Hierover verschijnt binnenkort een blog online.

Mee bezig, het oranje doel:

Ik heb eigenlijk twee “sidekicks” die regelmatig met mij mee gaan.

  • De eerste is Läskig (dit is Zweeds voor eng, hij komt dan ook uit de blauwe blokkendoos IKEA), dat is een handpop van een draccus, een kruising tussen een draak en een dinosaurus. Läskig gaat mee ter decoratie naar fantasy-festivals, zoals Elfia of Zomerfolk. Verder is hij ook groot fan van de bands Within Temptation en Rapalje (hij heeft een goede smaak, ik heb hem goed opgevoed). Je ziet hem tot nu toe vaker op mijn instagram-account, dan op deze blog.
  • De tweede is 3-Oog Alien. Dit is een karakter uit de Toy Story-films van Disney/Pixar. Ik verzamel al heel lang 3-Oog Alien-poppetjes en heb er eh…best wel veel. Natuurlijk ga ik die niet allemaal meeslepen, maar er is er eentje die regelmatig mee mag. Je ziet hem o.a. in deze blog en in deze blog.

De zwarte doelen:

Van de rest is nog niets terecht gekomen, hoewel ik wel een velletje internationale postzegels heb gekregen met Sinterklaas. Die zijn trouwens afschuwelijk, demotiverend duur, dus ik denk dat ik het bij 5 postcrossing-kaarten ga houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s