Categorieën
Persoonlijk

2 jaar Maartjes Moving Castle!

2taart-kaarsjes-ballonnen-cijfer-2

Ik zou het bijna vergeten, maar vandaag bestaat mijn blog alweer twee jaar! Ondanks een heleboel tegenslagen (o.a. tijdgebrek, weinig lezers, moeilijke niche) houd ik het toch maar mooi al twee jaar vol. Tijd voor kasteeltaart dus! (Eigenlijk houd ik helemaal niet van taart, dus dit is een grapje. Maar onderstaande taart is wel een zeer mooie creatie.)

 

2kasteeltaart
Kasteeltaart van de leukstetaarten.nl

Of ik door ga met bloggen? Tja, stoppen is heel makkelijk, he? Doorgaan is juist een grotere uitdaging. Daarnaast is mijn Day Zero Project voorlopig nog niet voorbij en part of the deal is over DZP schrijven op je blog. Alleen daarom al zal mijn blog minstens tot eind september 2019 blijven bestaan. Ook ga ik een minor doen die over schrijven gaat (Schrijven in Opdracht), dus schrijfervaring via een blog kan daarvoor vast geen kwaad.

 

Op naar de derde verjaardag van Maartjes Moving Castle!

2twee-jaar-anet-illustraties
Afbeelding van Anet Illustrations

 

Één reactie op “2 jaar Maartjes Moving Castle!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s