Categorieën
#geocaching Throwback Thursday

Throwback Thursday: 21 juni 2017

Elke donderdag – Throwback Thursday – verschijnt hier een verslag online uit het roemruchte geocachingverleden van de Heideroosjes.

Vandaag gaan we terug naar 21 juni 2017:

Dat is natuurlijk pas een jaar geleden. Ik nam deze dag vrij van mijn werk, zodat ik ’s ochtends kon gaan geocachen en ’s middags nog wat aan school kon doen.

Het verslag:

7474. Verblijf 1 – Dierentuin Goirle
7475. Verblijf 2 – Dierentuin Goirle
7476. Verblijf 3 – Dierentuin Goirle
7477. Verblijf 4 – Dierentuin Goirle
7478. Verblijf 5 – Dierentuin Goirle
7479. Bonus – Dierentuin Goirle -De Vlindertuin
Maker: Lima2311
Type: Traditionals + bonus-mysterie
Heideroosjes: Maartje
Gevonden op: 21 juni 2017
Plaats: Goirle

7480. Landelijke sfeer
Maker: Helma1963
Type: Traditional
Heideroosjes: Maartje
Gevonden op: 21 juni 2017
Plaats: Goirle

7481. De Schat van Puijenbroek
Maker: RaPaJoTho
Type: Multi
Heideroosjes: Maartje
Gevonden op: 21 juni 2017
Plaats: Goirle

21 juni was nog een 2-cache-datum in mijn Datum Project. Een datum die in het verleden dus ook vaak lastig is geweest. Hij viel nu op een woensdag, dus ik had het kunnen vervullen op de manier waarop ik de laatste maanden al 2x een woensdag heb vervuld: door na mijn werk nog een avondrondje te gaan geocachen. Maar ja, tijd voor school is ook nodig in de laatste week voor inleverdag. Dus besloot ik om vrij te nemen van de post – ik heb toch nog een zee aan vrije uren. Dan zou ik ’s morgens kunnen gaan geocachen en ’s middags aan school kunnen besteden. Ook wel fijn om het zo in te delen op een dag met een temperatuur van 30+ graden.

Zo gezegd, zo gedaan, ik zat ’s morgens om half tien al op mijn fiets, onderweg naar Goirle. Even een tussenstop bij de bibliotheek in Tilburg om mijn boeken in te leveren.  Daarna doorgefietst naar de wijk de Boschkens in Goirle. Dit is een heel rustig en schaduwrijk bosgebiedje, tussen de huizen in. Heerlijk wandelen op een dag met deze hitte. Iemand had hier een dierentuintrailtje neergelegd. Alle caches werden goed gevonden, alleen naar de bonus iets langer moeten zoeken, want die zat behoorlijk geniepig verstopt en er waren geen hints. Voor ik het wist had ik dus al zes caches gescoord en daarmee de datum “gered”. Maar ik had nog tijd over en ook nog een  fotozoek-multi bij. Onderweg daarheen kwam ik langs een voortuincache. Gelukkig was het rustig in die straat, want ik blijf dat toch minder vinden, om zo vol in het zicht te zoeken. De multi was goed te doen, ondanks dat de accu van mijn fototoestel bijna leeg was en de foto’s van het scherm niet heel duidelijk waren (ik had de foto’s gefotografeerd, zodat ik ze niet uit hoefde te printen – ik heb geen printer). Dus zo vond ik ook die cache nog. Daarmee kwam ik in totaal acht caches vandaag en met de twee erbij die al op deze datum stonden, zijn het er nu tien. Er liggen nog wel meer caches in Goirle, maar ik besloot verstandig te zijn en naar huis te gaan, vanwege het wachtende schoolwerk.

Wat ik hier op 21 juni 2018 nog aan toe te voegen heb:

Dit ging best voorspoedig. Datum gered voor het Datum Project. En uiteindelijk heb ik al het schoolwerk ook nog op tijd afgekregen, waardoor ik het tweede jaar in 1x af kon ronden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s