Categorieën
#geocaching Throwback Thursday

Throwback Thursday: 27 september 2008

Elke donderdag – Throwback Thursday – verschijnt hier een verslag online uit het roemruchte geocachingverleden van de Heideroosjes.

Vandaag gaan we terug naar 27 september 2008:

Anke, haar zusje Pien en ik bezochten een gratis muziekfestival in Veldhoven. Natuurlijk konden we het niet nalaten om onderweg wat caches op te pikken.

Het verslag:

1005. Hg & dirty 6 (Oirschotsedijk)
Maker: Muizebeest
Type: Traditional
Heideroosjes: Maartje en Anke
Nopi: Pien
Gevonden op: 27 september 2008
Plaats: Veldhoven

1006. Historisch erfgoed Veldhoven 1
1007. Historisch erfgoed Veldhoven 2
Maker: Xenofon
Type: Traditional
Heideroosjes: Maartje en Anke
Nopi: Pien
Gevonden op: 27 september 2008
Plaats: Veldhoven

Anke, Pien en ik wilden naar Cult & Tumult in Veldhoven, dat is een gratis muziekfestival, zoiets als Elastiek Muziek (een muziekfestival in Hilvarenbeek). Natuurlijk vonden we dat we op de heenweg wel een paar caches konden doen. Helaas waren er allerlei wegomleggingen waardoor het een tijd duurde voor we de Oirschotsedijk hadden bereikt. De cache was binnen een paar seconden gevonden. Het was er eentje van de Hg & dirty-serie die we ooit nog eens hopen af te ronden.

Hierna probeerden we een multi-cache, maar er klopte dingen niet aan de cache, dus moesten we opgeven. We kwamen nog wel een ander team tegen, maar die waren niet zo spraakzaam. Zij vonden de cache wel, zag ik later op de site.

Wij gingen verder richting Veldhoven waar we de twee Historische erfgoederen nog wilden oppikken. Eentje lag er bij een molen, de andere bij een historische boerderij. Om de boerderij stond een hek heen, het gebouw werd verhuurd als feestruimte. Wij wilden niet gezien worden, dus slopen we heel stil langs de mensen in de party-tenten heen naar de cache, die achter het gebouw lag. Maar toen we terug kwamen waren ineens alle mensen weg en was het hek gesloten. We waren dus opgesloten. Nou bestond het hek alleen maar uit een poort, de rest was een soort van slotgracht. Dus je kon om dat stukje hek heen klimmen en dat hebben we dus maar gedaan. We hadden geen zin om een hoop herrie te gaan schoppen en dan hadden we ook uit moeten leggen wat we daar nu eigenlijk deden…

Daarna hebben we ergens een frietje gegeten en zijn we naar Cult & Tumult geweest, waar we nog een gezellig avond hadden.

Wat ik hier op 27 september 2018 nog aan toe te voegen heb:

Ja, haha dat we toen opgesloten waren, dat weet ik nog wel. Je maakt het mee hoor, met geocaching. Gelukkig was de ontsnapping niet al te moeilijk.

Op Cult & Tumult zijn we een aantal keren geweest, weet eigenlijk niet of dat nog steeds bestaat. Er kwamen best wel bekende bandjes.

Één reactie op “Throwback Thursday: 27 september 2008”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s