Categorieën
#geocaching Throwback Thursday

Throwback Thursday: 27 december 2013

Elke donderdag – Throwback Thursday – verschijnt hier een verslag online uit het roemruchte geocachingverleden van de Heideroosjes.

Vandaag gaan we terug naar 27 december 2013:

Mijn moeder en ik gingen eigenlijk naar Ikea, maar het cachebloed kruipt, waar het niet gaan kan…

Het verslag:

4717. Son-o-house
Maker: Masterchef-NL
Type: Traditional
Heideroosjes: Maartje
HaJaMaToJo: Hannie
Gevonden op: 27 december 2013
Plaats: Eindhoven

Op de dag na kerstmis besloten mijn moeder en ik om naar Ikea te gaan. Daar waren we al bijna een heel jaar niet geweest, want ons vorige bezoek was 4 dagen na de start van 2013, dus het was wel toepasselijk om 4 dagen voor het einde van 2013 nog eens te gaan, haha.

sonohouse1800
Son-o-house

Ik had voor de grap gezegd dat ik een cache ging zoeken op Ekkersrijt (het industrieterrein waar Ikea Eindhoven gevestigd is) en mijn moeder vond het best. Tot mijn grote verbazing lag er echt een cache, dus zijn we die ook maar echt gaan doen. Hij lag in het bosje bij een apart, maar best wel mooi kunstwerk dat dus Son-o-house heette. In het bosje zelf nog wel even gezocht, want de hint was dat de cache onder de grond lag en er waren nogal wat konijnenholen daar. Gelukkig had mijn moeder beet en het was wel grappig dat er een Ikea-potloodje in de cache zat om mee te schrijven.

Vervolgens gingen we dus alsnog naar Ikea.

Wat ik hier op 27 december 2013 nog aan toe te voegen heb:

Tja, dat is wel typisch mij. Altijd kijken of er ergens nog een geocache mee te pakken valt. Gelukkig is mijn moeder over het algemeen wel bereid om mee te gaan zoeken, omdat ze zelf ook graag aan geocaching doet.

De foto komt van de website Eindhovennet, waar ook meer informatie is te vinden over het kunstwerk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s