Categorieën
Day Zero Project

Day Zero Project: Hoe gaat het? – De dingen die overblijven

En dan is er natuurlijk nog mijn Day Zero Project. Ondertussen ben ik twee jaar bezig – 1000 dagen zijn niet zomaar voorbij – maar het eindigt op 29 september 2019. Het grootste gedeelte van de tijd is dus ondertussen voorbij.

In 2017 en 2018 heb ik best wel wat doelen vervuld, zijn er nog veel doelen lopende en zijn er ook een paar doelen die niet meer gaan lukken.

Net als in 2017, heb ik in 2018 te weinig updates over mijn Day Zero Project geschreven. Daarom de komende weken per categorie een update over het hoe en wat. Daarnaast komen er de komende maanden nog enkele blogs naar aanleiding van vervulde doelen online.

Vandaag de categorie De dingen die overblijven

Dit zijn de laatste zes doelen op de lijst, nummertje 96 t/m 101.

95. 150 boeken lezen

96. 10 films kijken die ik gekocht heb, maar nog nooit gezien heb     

97.  50 dingen verkopen/weggeven als grote opruiming

98. Iets doen met mijn enorme foto-collectie (foto-album?

99.  Een plant kopen en die minstens in leven houden tot het einde van dit project

100. 10 spellen spelen die in de kast liggen en die ik nog nooit/zelden gespeeld heb

100a. Spellencollectie uitzoeken/verkopen/ordenen

101. Een serieuze date

En?

  • Het boekendoel heb ik bijna gehaald: ik zit om precies te zijn aan de 146 boeken. Die laatste vier zullen dus wel lukken, waarschijnlijk deze maand nog. Ik lees nog altijd vrij veel en snel.
  • Het filmkijkdoel heb ik ondertussen vervuld. Ik heb mijn TV op een andere locatie gezet en sindsdien kijk ik er vaker naar.
  • Ook dit jaar weer het een en ander verkocht via Marktplaats en Bol.com, maar er is ook wel wat bijgekomen. Boeken koop ik vrijwel niet meer. Maar ik heb in 2018 wel ontzettend veel spellen gekocht. En planten, vooral cactussen. Vooralsnog doet het overgrote deel van mijn planten het goed. Ik heb vooral cactussen en vetplanten, maar ook een paar kamerplanten (ik wil nog heel erg graag een monstera). Ik heb zelfs nog twee planten die ik twee verhuizingen terug ook al had. Als die het redden tot het einde van mijn DZP, dan beschouw ik dit doel als vervuld.
  • Ondertussen dus ook het spellendoel vervuld. Maar omdat ik zoveel nieuwe spellen heb gekocht, kan ik het zo’n beetje nog een keer gaan vervullen.
  • De spellencollectie is dus vooral groter gegroeid. Ik geloof dat ik 1 spel heb weggedaan dit jaar…
  • Dat foto-album schuif ik al jarenlang voor me uit, waardoor de klus alleen maar groter wordt.
  • En die date? Muhaha…

Één reactie op “Day Zero Project: Hoe gaat het? – De dingen die overblijven”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s