Categorieën
#deeltijdstuderen Minor Schrijven in Opdracht

Zijn er andere bloggers die mij willen helpen met mijn studie?

Ik volg de studie Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Op dit moment ben ik bezig met de minor Schrijven in Opdracht. Het verbeteren van mijn blog is een belangrijk onderdeel van deze minor.

Daarom deze oproep:

Ben je een blogger of ken je een blogger? (Of je blog groot of klein is, maakt niet uit). Zou je dan deze vragenlijst in willen vullen? Het kost ongeveer 10-15 minuten van je kostbare tijd. Het is voor mijn minor Schrijven in Opdracht. Alvast bedankt!

 

2 reacties op “Zijn er andere bloggers die mij willen helpen met mijn studie?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s