Categorieën
Persoonlijk

Verlanglijstje

Volgende week ben ik jarig (31 maart). En misschien krijg ik wel cadeautjes. Hoewel het een beetje hebberig over komt, leek het mij wel handig om hier een verlanglijstje te maken van dingen die ik leuk zou vinden om te krijgen. Ter inspiratie en in willekeurige volgorde. Cadeautjes zijn om te wisselen voor taart, maar app even van tevoren als je langs wil komen, want ik ben niet zo vaak thuis.

Monstera

Mijn vingers worden steeds groener en mijn plantenfamilie breidt zich steeds verder uit. Ik zou heel graag een monstera aan mijn verzameling toe willen voegen. De philodendon monstera wordt ook wel gatenplant genoemd, vanwege de kenmerkende gaten in de bladeren. De plant is verkrijgbaar bij diverse tuincentra en de prijzen zijn heel verschillend.

 

PechvogelPechvogel Dobbelspel

Pechvogel is een dobbelspel van de bekende spellenuitgever 999 en het lijkt een beetje op Regenwormen, wat hier heel vaak gespeeld wordt. Het schijnt zelfs nog erger te zijn. Ook kun je het met 2 personen spelen, wat handig is omdat ik vaak maar 1 tegenstander heb. Ik vind het doosje al geweldig, dus hopelijk is het spel net zo leuk. Je kunt het spel hier kopen voor 15 euro.

The Art of Anne Stokes

Boek: The Art of Anne Stokes

Anne Stokes is een artiest die fantasy-tekeningen maakt, waaronder van draken. Mijn huisdraak Sitara aanbidt Anne Stokes. In dit boek staan meer dan 100 van haar illustraties. De tekening op de kaft is al supermooi. Toen ik de prijs van dit boek zag, kocht ik het bijna meteen, omdat ik niet verwacht had dat het zo goedkoop zou zijn (een kaart van haar hand kost minstens 3 euro).          Met 13 euro is het echter een ideaal verjaardagscadeau. Anne Stokes komt dit jaar naar Elfia, dus waarschijnlijk ga ik haar “ontmoeten”. Je koopt het boek hier. En dan moet ik zorgen dat Sitara het niet in haar klauwen krijgt…

 

Bruynzeel Super Sixties Kever 60-delig kleurblik met potloden, gum en slijperBruynzeel kleurpotloden

Ik vind het ontspannend om te kleuren en heb diverse kleurpotloden, maar uiteindelijk kleuren die van Bruynzeel het allerfijnste. Helaas heb ik niet zoveel kleurpotloden van dit merk en zijn de paar die ik heb bijna “op” gekleurd. In dit blik zitten maar liefst 60 verschillende kleuren kleurpotloden van Bruynzeel en dat voor 15 euro. Voluit heet het het Bruynzeel Super Sixties kleurblik en je koopt het hier.

 

De drietand, de heks en de draak

Boek: De drietand, de heks en de draak

Christopher Paolini besloot dat zijn Eragon-serie toch nog niet helemaal af was, dus komen er nog een aantal verhalenboeken aan, waarvan De drietand, de heks en de draak de eerste is. Ik heb de hele Eragon-serie in de kast staan en al meerdere keren gelezen, dus ik zou dit boek ook graag zelf willen hebben. Maar nieuwe boeken zijn tegenwoordig echt onbetaalbaar, dus vandaar dat ik hem nog steeds niet heb gekocht. Ik vind een tweedehands exemplaar dus prima. Je kunt het boek hier tweedehands kopen voor ongeveer 15 euro.

 

CACTUS Decoratieve schaal groen B 22 x L 20 cmCactusschaaltjes

Deze schaaltjes in de vorm van een cactus verkopen ze bij Casa en je hebt ze in twee formaten, een grote en een kleinere. Ik zou dus graag van allebei de formaten 1 exemplaar willen hebben. In de webshop hebben ze alleen maar de grote, maar in de winkel ligt dus ook nog een kleinere.

 

Nou, de opmaak is weer hopeloos, maar het gaat om het idee.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s