Categorieën
#geocaching Day Zero Project

Virtuele caches (3)

Voor doel #37 van mijn Day Zero Project moest ik 10 virtuele caches loggen. Dat is ondertussen gelukt, ik heb er zelfs al 12. Maar ik heb best het een en ander over deze bijzondere cachevorm te vertellen, dus daarom krijgen deze caches een korte serie eigen verslagen.

4. Poppetje – GCA069

Deze virtuele cache was er weer eentje van de categorie heel erg gemakkelijk. Als je tenminste op de locatie kan komen, want Amersfoort is voor mij niet naast de deur. Je hebt ook mensen die virtuele caches vanachter hun laptop oplossen, maar ik vind dat je wel echt op de locatie moet zijn geweest.

De locatie van Poppetje is te vinden bij een groot straatmozaïek in het centrum van Amersfoort en ik kwam er langs tijdens de NS-wandeling Heiligenbergerbeek van een bushalte in Woudenberg, naar station Amersfoort. Het verslag van deze wandeling lees je hier.

Op de foto zie je mijn hand met daarin mij gps en op de grond een stukje van het mozaïek. Ik vertel niet wat er op de afbeelding te zien is, want dat is namelijk de vraag voor deze virtual.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s