Categorieën
#geocaching Throwback Thursday

Throwback Thursday: 18 april 2012

Elke donderdag – Throwback Thursday – verschijnt hier een verslag online uit het roemruchte geocachingverleden van de Heideroosjes.

Vandaag gaan we terug naar 18 april 2012:

Ik was net verhuisd (van Hilvarenbeek terug naar Oisterwijk) en had daardoor al een paar weken niets aan geocaching gedaan. Ik begon afkickverschijnselen te vertonen, dus moest hoognodig op jacht.

Het verslag:

4071. Rondje Breugelense Beek en Olen
Maker: De Overburen
Type: Multi
Heideroosjes: Maartje
Gevonden op: 18 april 2012
Plaats: Son

Voor deze dag stond een bezoek aan de IKEA gepland, maar ik wilde toch ook wel graag een cache doen van tevoren. Eentje in de buurt van de IKEA dus en omdat ik de Rondjes van de Overburen altijd prima caches vind, was de keuze snel gemaakt.

Het rondje viel dit keer een beetje tegen en dat kwam door meerdere factoren. Een gedeelte van de route was al bekend van het vorige rondje dat ik gelopen had en de traditional op de route had ik toen al meegenomen. Verder was ik mijn fototoestel vergeten en dat terwijl ik buffels tegenkwam en ze heel dichtbij stonden. Ook was het weer een beetje dreigend en de parkeerplaats niet zo handig gekozen. Verder wel een prima rondje en de cache-locatie vond ik weer wel goed gekozen.

Mijn bezoekje aan de IKEA was vrij deprimerend. Ze waren aan het verbouwen en daardoor was de helft van de artikelen niet te zien. Omdat ik alleen was kreeg ik ook het artikel dat ik wel wilde niet gesjouwd.

Alles bij elkaar dus niet zo’n heel goede dag, maar de afkickverschijnselen waren wel weg.

Wat ik hier op 18 april 2019 nog aan toe te voegen heb:

Soms zit het mee en soms zit het tegen. Ik vind verhuizen echt een gedoe, maar ondertussen ben ik alweer twee verhuizingen verder. Ha en toen had ik nog een auto om spullen vanaf de IKEA te vervoeren. Nu ben ik een paar keer met de trein naar IKEA geweest en dat is pas echt een gedoe. Eigenlijk was ik toen heel erg verwend, haha.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s