Tuesday TAG: Dit of dat? – Herfst

Het is al een tijdje geleden dat ik een tag heb geplaatst, maar afgelopen week is de herfst begonnen en een paar weken geleden kwam ik deze Dit of dat? – Herfst-tag tegen op de blog van Bettie, de The Wildflower Hippie.

Thee of Pumpkin Spice Latte?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit van Pumpkin Spice Latte heb gehoord. Blijkbaar is het een smaak die je kan krijgen bij Starbucks, maar ik kom daar nooit, want het is veel te duur voor een arme postbesteller-student. Daarnaast is het waarschijnlijk koffie – want latte – en ik houd niet van koffie. Dus ik ga 100% voor thee in allerlei smaken. Ja, herfststorm-thee van Pick Wick vind ik ook lekker.

Koekjes of appeltaart?

Appeltaart! Het liefste zelfgebakken appeltaart. Dat gaat moeilijk worden, want er passen geen taarten in mijn mini-oventje. Ik houd niet van fruit en ook niet van appels, maar appeltaart vind ik wel lekker. Om koekjes geef ik niet zoveel, dus dit is een makkelijke keuze.

Boeken of Netflix?

Ook dit is weer een makkelijke keuze: boeken. Ik heb geen Netflix en ben sowieso niet zo’n tv-kijker. Ik ben meer van het binge-boeken-lezen dan van het binge-watchen.

Kaarsen of sfeerverlichting?

Dit vind ik allebei leuk. Kaarsen zijn dan wel waxinelichtjes in allerlei soorten houdertjes. Maar sfeerverlichting is ook leuk, ik heb een paar lichtsnoeren, maar ook allerlei decoratie met lichtjes erin. Kan ook prima gecombineerd worden; allebei dus.

Truien of dekentjes?

Ook allebei. De woning die ik huur is oud en heel slecht geïsoleerd. Dus als het echt koud wordt zit ik met trui aan onder een dekentje op de bank. Mijn family noemt die dekentjes trouwens “fluffy-fleece-dekentjes” sinds de vriendin van mijn broertje dat zo noemde op haar verlanglijstje voor sinterklaassurprise.

Sokken of handschoenen?

Ook allebei. Als postbesteller loop ik urenlang buiten in de kou, dus zowel dikke wandelsokken als dunne handschoenen zijn erg hard nodig zodra het rond de 0 graden wordt. Dunne handschoenen, omdat ik anders de post niet meer kan “zippen”.  Ik heb ook nog dikke handschoenen voor als ik ga wandelen of fietsen in de winter.

Sint Maarten of Halloween?

Ik woon in Noord-Brabant en daar doen ze niet aan Sint Maarten, dus ik ken het niet echt. Halloween is natuurlijk heel erg Amerikaans, maar toch kies ik daarvoor. Met dank aan de animatiefilm The Nightmare before Christmas.

Enge films kijken of een Halloweenfeestje?

Halloweenfeestje! Ik maak de laatste jaren altijd pompoensoep met Halloween en dan nodig ik mensen uit om dat mee op te eten. Ik ben helemaal niet van de horrorfilms en ook niet echt van de thrillers. Dus die mogen ze lekker houden. Doe mij maar lekker trick or treat?

Harry Potter films of Halloweenfilms?

Harry Potter films, ik ben opgegroeid met Harry Potter en heb de meeste films zelfs meerdere keren in de bioscoop gezien. Hoewel ik de boeken leuker vind dan de films, blijven ze wel leuk. Ik heb verder niet echt iets met Halloweenfilms, hoewel ik het eerder genoemde The Nightmare before Christmas wel leuk vind, vooral het hoofdpersonage Jack.

Beanies of baret?

Baretten, getver. Dan maar een beanie. Is toch wel fijn als je urenlang in de kou op straat moet lopen als postbesteller. Of als ik ga wandelen of geocachen.

DSC02372
Valkenburg, herfst 2018 (foto is door mij gemaakt)

3 gedachtes over “Tuesday TAG: Dit of dat? – Herfst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s