Categorieën
Day Zero Project Kanoen

Day Zero Project: The End – Kanostuff

Mijn Day Zero Project is geëindigd op 29 september 2019, dus dit is de laatste keer dat ik ga schrijven over de doelen in de kano-categorie: Things to do with Wave or Dancer on the water.

Wave en Dancer zijn de namen van mijn kano’s. Ze zijn vernoemd naar de merken. Dancer is een heel oude kano van het merk Perception Dancer. En Wave is een freestylebootje van het merk Wavesport EZG.

Things to do with Wave or Dancer on the water

55. Een rondje kanoën op een ander ven dan ’t Staalbergven – NIET GEHAALD

Er zijn heel veel vennen in Oisterwijk, mijn woonplaats is zelfs bekend vanwege deze vennen. Maar op de meeste vennen mag je niet varen. Op het Kolkven mag het wel, hier liggen ook vissersbootjes. Het is er echter nooit van gekomen om hier eens heen te gaan met mijn kano’s. Ik heb zelf geen vervoer en het is ook een beetje onzinnig om op eenzelfde soort ven te gaan varen als het Staalbergven vlak voor het clubhuis ligt.

56. Nog eens gaan kanocachen met Anke (en/of anderen) – GEHAALD

Het kanocachen vond uiteindelijk niet plaats met Anke, maar met andere leden van de kanovereniging, bijgenaamd de Heren uit Haaren. Kunnen we straks niet meer zeggen, als Haaren bij de gemeente Oisterwijk komt (per 1 januari 2021). Met de Heren van Haaren ging ik kanocachen op de Nete in België, maar we vonden de cache helaas niet.

57. Winterkamperen in de Biesbosch met de kanovereniging – GEHAALD

Dit jaar ging ik dan eindelijk eens mee winterkamperen met de kanovereniging in de Biesbosch. Dat was op mijn verjaardag.

58. Branding en/of wildwatervaren – NIET GEHAALD

Ik heb nog nooit branding gevaren. De branding moet dan precies goed zijn en het is een eind rijden voor ons. Dus het komt er gewoon nooit van. Ik heb ook al heel lang niet echt wildwater gevaren, dat komt vooral omdat ik vaak geen zin heb in de lange tocht naar het wilde water toe.

The End

Vier doelen, twee gehaald en twee niet gehaald. Met mijn wisselende liefde voor kanoën (soms vind ik het geweldig en soms heb ik er helemaal geen zin in, toch ben ik al 22 jaar lid van Kanovereniging Oisterwijk) is dit helemaal geen rare score.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s