Categorieën
#geocaching Throwback Thursday

Geocachingverhalen uit het verleden: 21 november 2016

Elke donderdag – Throwback Thursday – verschijnt hier een verslag online uit het roemruchte geocachingverleden van de Heideroosjes.

Vandaag gaan we terug naar 21 november 2016

21 november is geen populaire datum bij het geocachen: er is vooralsnog slechts 2x op deze datum gecachet en 1x was ik er niet bij, dus koos ik voor het andere, zeer korte verslag.

Geocachingverhaal uit het verleden:

  1. RR – Sacramentskerk
  • Maker: Olmkroontjes
  • Type: Traditional
  • Heideroosjes: Maartje
  • Gevonden op: 21 november 2016
  • Plaats: Tilburg

 

Deze vrije maandag besloot ik eindelijk weer eens een bezoek aan de bibliotheek te gaan brengen, in de hoop dat ze een bepaald boek zouden hebben, dat ik nodig had voor school.. Omdat dit een 3-cache-datum was, besloot ik om een paar caches in Tilburg te proberen, zodat ik die datum weg kan werken.

Om heel eerlijk te zijn houd ik niet zo van stadscaches en al helemaal niet in Tilburg. Dat uitte zich dan ook meteen in 2 not-founds. Maar de eerste cache die ik probeerde vond ik wel: een micro bij de kerk zonder toren, die blijkbaar de Sacramentskerk heet. Hier heb ik al wel vaker een cache gedaan, maar deze nieuwste versie lag voor de kerk, in plaats van erachter.

Echt een heel leuke plek om te zoeken, vond ik het niet – ik werd aangestaard door mensen in auto’s vanaf de Ringbaan (De RR in de cachenaam staat voor Rondje Ringbaan).

Vervolgens 2 not-founds op de offset-multi over de bomen en bij de bibliotheekcache, die ik toch heel goed opgelost dacht te hebben. En dat boek bleek uitgeleend te zijn tot Sint Juttemis. Beetje mislukte dag, dus.

Wat ik hier op 21 november 2019 nog aan toe te voegen heb:

Het boek kon ik uiteindelijk lenen van kennissen en daardoor haalde ik het betreffende vak. Met de datum is het nog altijd niet goed gekomen, 21 november staat nog steeds geregistreerd als 4-cache-datum en ik vrees dat het vandaag ook niet gaat lukken om een cache te loggen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s