Categorieën
Day Zero Project

Day Zero Project: The End – Funny Things

Mijn Day Zero Project is geëindigd op 29 september 2019, dus dit is de laatste keer dat ik ga schrijven over de doelen in de leuke dingen categorie Funny Things.

Funny Things

83. Meedoen met een Photography Scavenger Hunt op Instagram – GEHAALD

Ik zag steeds van die Scavenger-opdrachten voorbij komen op Instagram en het leek mij leuk ook eens zoiets te doen. Toch duurde het tot 2019 voor ik eindelijk eens echt iets ging doen en dat werd een ABC-opdracht.

84. 10 kaarten versturen met Postcrossing – GEHAALD

Postcrossing kende ik al een paar jaar, maar het duurde heel lang voor ik mijn eerste kaartje verstuurde. Ik vind het principe heel leuk, maar internationale postzegels zijn superduur. Daarom verstuur ik gemiddeld maar één kaartje per maand. Ondertussen wel meer dan tien kaarten verstuurd.

85. Domino D-Day doen met mijn enorme voorraad dominosteentjes van vroeger – NIET GEHAALD

Volgens mij staat er nog een bak met dominosteentjes op de zolder bij mijn ouders. Vroeger heb ik heel veel met de domino gespeeld. Het was best leuk geweest om het nog eens te doen, maar het is er niet van gekomen.

86. Zoek een sidekick in de vorm van een plastic poppetje dat op zoveel mogelijk activiteiten met je meegaat en geef deze sidekick ook ruimte op je blog. – GEHAALD

Ik vind dat ik deze opdracht min of meer heb gehaald, maar niet helemaal zoals ik het bedoeld had. Ik sleep regelmatig mijn drie-oog-alien poppetje mee naar activiteiten, maar niet naar alles. Verder heeft hij ook niet veel eigen blogs gehad, maar deze blog vind ik wel erg geslaagd. Dit was eigenlijk wat ik vaker had willen doen, maar bloggen kost tijd en bloggen voor/over een poppetje nog meer en die had ik niet echt. Wie weet in de toekomst.

87. Gedraag je een dag als toerist in je eigen woonplaats – Oisterwijk – NIET GEHAALD

Het idee was dat ik de Oisterwijkse highlights ging bekijken als een echte toerist. Maar dat heb ik dus niet gedaan. Het is niet dat ik nooit iets doe in mijn eigen woonplaats, maar dit is nooit uitgevoerd zoals ik het bedoelde.

88. Ga een dag ergens op een markt staan om spullen te verkopen – NIET GEHAALD

Ik heb in de loop van mijn Day Zero Project wel heel veel spullen verkocht, weggegooid of weggegeven. Verkopen doe ik vaak via Marktplaats, soms via facebook en ik verkoop boeken via Bol.com. Maar ik heb niet echt op een markt gestaan om spullen te verkopen.

89. Maak een puzzel van 1000 stukjes (puzzel is al uitgezocht) – GEHAALD

Stiekem vind ik puzzelen erg ontspannend en er liggen nog een paar puzzels klaar om gelegd te worden, maar tijd, tijd, tijd. Als ik afgestudeerd ben is een van de eerste dingen die ik ga doen puzzelen. Gedurende DZP maakte ik één puzzel van 1000 stukjes, met kerstmis 2017, dus deze opdracht is wel gehaald.

90. 5 DIY-projecten voltooien (1/5) – NIET GEHAALD

DIY staat voor Do It Yourself, maar ik ben niet echt een heel handige persoon. Het enige wat ik dus creëerde was een kaartenbord met woonketting voor in de keuken. Alle andere DIY-projecten liggen nog onuitgepakt in de kast.

The End

Acht doelen, vier gehaald. De helft dus. Had bij leuke dingen wel een iets hogere score verwacht, maar ja leuke dingen kosten tijd die ten koste gaat van studeren en ik kies toch eerder voor actief buiten bezig zijn (geocaching, wandelen, kanoën) dan voor creatief binnen bezig zijn.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s