Categorieën
Day Zero Project

Day Zero Project: The End – Serious Things

Mijn Day Zero Project is geëindigd op 29 september 2019, dus dit is de laatste keer dat ik ga schrijven over de doelen in de serieuze categorie Serious Things

Serious Things

91. Me officieel laten uitschrijven bij de kerk, omdat ik al jaren niet meer gelovig ben – GEHAALD
91a. Schrijven wat hiervoor mijn motivatie is – GEHAALD

Ik ben rooms-katholiek opgevoed, want zo gaat dat nou eenmaal in midden-Brabant. Inclusief doop, communie en vormsel. Maar door de jaren heen ging ik steeds meer twijfelen aan dat geloof en wilde ik liever atheïst zijn en mijn eigen levensbeschouwing inkleuren. Begin dit jaar maakte ik dat eindelijk eens officieel door mij uit te schrijven bij de katholieke kerk.

92. Een andere, betere baan vinden die beter aansluit bij mijn studie (en mijn eigen wensen) – NIET GEHAALD

Ik werk wel – bij PostNL – maar een andere, betere baan laat nog op zich wachten. Redenen? Studie nog niet afgerond, oude starter, weinig tot geen werkervaring. Noem het maar op. Ik hoop heel erg dat het eindelijk gaat lukken als ik dat vervloekte hbo-diploma in handen heb. Ik blijf solliciteren op leuke banen. Ook is het niet zo dat ik als een werkloze nietsnut thuis op de bank zit, ik breng braaf mijn post rond, ook al haat ik het vaak uit de grond van mijn hart.

93. Eigen woonruimte 2.0. – GEHAALD

Toen ik met dit Day Zero Project begon woonde ik tijdelijk terug bij mijn ouders en dat heeft veel te lang geduurd, want de wachtlijst voor sociale huurwoningen in Oisterwijk en omstreken bleek erg lang te zijn. Daarvoor had ik al jarenlang op mijzelf gewoond, dus vandaar die 2.0. In 2017 verhuisde ik naar een eigen sociale huurwoning en daar woon ik nu nog steeds, dus daarmee is dit doel vervuld.

94. Iets (financieel) adopteren (dier of boom) – GEHAALD

Als je bij Landal Green Parks een huisje boekt via Natuurmonumenten sponsor je automatisch de aanplant van een boom in het nieuwe bos bij Haarzuilens. Omdat ik regelmatig op vakantie ga in een huisje van Landal Green Parks, heb ik ondertussen drie bomen. Ik wil nog steeds eens in het nieuwe bos gaan kijken, maar dat is er nog niet van gekomen.

Mijn cavia’s Freek en Frinn zijn ook gedurende dit DZP bij mij komen wonen, maar zij komen van familie en niet uit een asiel, dus daarom tellen ze niet als adoptie-dier. Mijn cavia’s-of-the-past Fabin, Fluff, Farah en Finne kwamen wel uit een cavia-opvang.

The End

Vier doelen, drie gehaald. Dat is een nette score, ook al had ik ook graag die andere, betere baan gehad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s