Categorieën
Day Zero Project

Day Zero Project: The End – De dingen die overblijven

Mijn Day Zero Project is geëindigd op 29 september 2019, dus dit is de laatste keer dat ik ga schrijven over de doelen in de categorie De dingen die overblijven

De dingen die overblijven

95. 150 boeken lezen – GEHAALD

Ik lees snel en veel, dus het lezen van 150 boeken was goed haalbaar voor mij.

96. 10 films kijken die ik gekocht heb, maar nog nooit gezien heb – GEHAALD

Dit doel uiteindelijk ook gehaald, nadat ik mijn televisie had verplaatst. En nee, ik heb geen Netflix, maar kijk nog ouderwets naar dvd’s.

97. 50 dingen verkopen/weggeven als grote opruiming – GEHAALD

Ik ben nog steeds bezig met die grote opruiming, want ik ben een vreselijke verzamelaar. Ondertussen al veel spullen verkocht via Marktplaats en boeken via Bol.com, maar toch heb ik nog steeds het idee dat mijn woning dicht zit gegroeid met spullen. Weggooien vind ik vaak lastig, weggeven gaat soms beter. Maar ik wil niet bij zo’n tv-programma terecht komen en deze woning is amper 40 vierkante meter, dus het is keuzes maken en goed nadenken voor ik iets koop. Dat gaat al beter dan vroeger. Eén van de beste beslissingen die ik hierin genomen is om vrijwel geen boeken meer te kopen, maar lid te worden van de bibliotheek.

98. Iets doen met mijn enorme foto-collectie (foto-album?) – NIET GEHAALD

Ik maak veel foto’s, omdat ik dat leuk vind, maar daarna doe ik er weinig mee. Ik plaats ze hier bij mijn blogs, ze zitten keurig per maand ingedeeld in mapjes op mijn laptop. Maar ik zou er graag meer mee willen doen. Dat is vooralsnog nog niet gebeurd.

99. Een plant kopen en die minstens in leven houden tot het einde van dit project – GEHAALD

Van iemand met het boze plantenoog ben ik de laatste jaren veranderd in iemand met groene vingers. In mijn eerste eigen huurwoning had ik 0 planten, maar nu heb ik een heuse thuisjungle. Ik vind planten tegenwoordig echt geweldig en heb er zoveel als er in deze woning passen. Helaas heb ik geen tuin, maar in de toekomst zou ik bij mijn droomhuis graag ook buiten een leuke plantencollectie willen. Ik heb een plant die ik al in 2014 heb gekocht, dus dit doel is zeker behaald.

100. 10 spellen spelen die in de kast liggen en die ik nog nooit/zelden gespeeld heb
100a. Spellencollectie uitzoeken/verkopen/ordenen – GEHAALD

Spellen spelen. Al jarenlang een hobby van mij, het ene jaar werd er serieuzer gespeeld, dan het andere jaar, maar op dit moment mag je me rustig ’s nachts wakker maken om een goed spel te spelen. Ik probeer minstens één avond in de week spellen te spelen, maar meerdere avonden is ook helemaal niet erg. Als ik afgestudeerd ben, zou ik het heel leuk vinden om een Oisterwijkse Spellenvereniging op te richten, zodat ik nog meer mensen heb om nog vaker spellen mee te spelen.

101. Een serieuze date – NIET GEHAALD

Geen tijd voor gehad.

The End

Zeven doelen, waarvan vijf gehaald. Dat is een goede score.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s