Categorieën
#schrijven Boeken

Help mij met afstuderen: Wat vind je de beste synopsis (verhaallijn) voor mijn boek?

Hallo lezers,

Voor mijn afstudeerproject onderzoek ik o.a. hoe ik een boek moet schrijven voor de doelgroep Young Adult (15-25) jaar. Uit mijn onderzoek blijkt dat Young Adult-boeken ook veelvuldig gelezen worden door oudere mensen, dus doe vooral ook mee als je 25+ bent!

Dit keer gaat het over de synopsis (verhaallijn) van het boek. Dat betekent dat er dit keer veel te lezen is, om precies te zijn drie verschillende synopsissen van 1 tot 1,5 pagina (A4) per stuk. Het gaat er om welke verhaallijn je het beste vindt en waarom.

Bedankt voor het invullen!

Maartje

Je vindt de enquête hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s