Over Maartje

This is just a short excerpt for the about page.

Follow my blog with Bloglovin

Hallo, ik ben Maartje en ik ben de schrijver van deze blog. Geboren in de eighties en woonachtig in de Parel van Brabant, samen met mijn cavia’s Fenno (okt 2019) en Frido (maart 2021) die denken dat ik hun dienaar ben. Ze wensen bij voorkeur gedurende het hele etmaal voorzien te worden van lekkere hapjes. Maar ja, je bent een Crazy Guineapig Lady of niet.

Mijn groeiende thuisjungle is gelukkig minder veeleisend.

Afgestudeerd van de hbo deeltijdopleiding Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam (minor Schrijven in Opdracht en specialisatie Archivistiek).

Werkachtig als postbesteller bij PostNL (want de vaste lasten zullen betaald moeten worden), maar kijkt uit naar een andere baan.

Vegetariër sinds mijn 13e. Overigens eet ik ook vaak veganistisch, maar ik ga niet volledig veganist worden.

Zwaar verslaafd aan geocaching. Het is zo erg dat ik mijn gps zelfs een naam heb gegeven. Hij heet Smaug, want draken zijn mijn favoriete fantasydieren. Mijn huisdraak heet Sitara. Smaug wordt ook gebruikt voor waymarking. Ik markeer vooral fietspaddestoelen. Doet tegenwoordig ook aan Munzee.

Heeft twee fietsen maar geen auto. Treinreiziger, die de NS maandelijks een fortuin betaalt. Daaruit volgend dol op NS-wandelingen. Droomt ervan om ooit het Pieterpad te lopen. Of een andere Lange Afstand Wandeling. Of het liefste allemaal. Zo veel wensen, zo weinig tijd. Ik zit ook nog wel eens in een kano en ben zelfs jarenlang lid geweest van de plaatselijke kanovereniging tot ik het 100.000ste rondje op het Staalbergven toch beu was.

Ik heb jarenlang een museumkaart gehad om musea en kastelen te kunnen bezoeken, maar helaas gooide de coronacrisis roet in het culturele leven.

Speel graag een spelletje en mag mezelf ondertussen wel een Boardgamefreak noemen.

Gemiddeld lees ik een boek per week. Over een boek schrijven doe ik echter al zo’n twintig jaar. Aan fantasie heb ik echter geen gebrek.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen!

Maartje

Vaste rubrieken (overigens zonder verplichte verschijning) zijn:

  • Throwback Thursday: elke donderdag plaats ik een geocachingverslag uit het roemruchte verleden van de Heideroosjes
  • TuesdayTAG: dan beantwoord ik vragen van een Tag die ik tegen ben gekomen op het www
  • Meatless Monday: alles wat met vegetariër zijn te maken heeft en ook vegetarische recepten

2 reacties op “Over Maartje”

Hallo Maartje, klopt het dat jij de LAW Dwars door Gelderland hebt gelopen? Zo ja, heb jij nog de routes en de gpx bestanden. Ik ben hier naar op zoek, maar ik kan ze niet aankomen. Kan jij mij verder helpen?

Like

Hallo Maria, voor mij is DDG alweer een aantal jaar geleden. Ik gebruikte de routes van de geocachingwebsite; te vinden als je zoekt op “Geocaching” en “dwars door Gelderland”. Je kunt een gratis account aanmaken. Maar ik weet niet wat daar nog van online is. Heeft Wandelnet of de Wandelzoekpagina ze er niet op staan? Of misschien een VVV van Gelderland?

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s